• Jouw transformatie naar groei en bloei.
Home » Over Fatima

Welkom bij Transformatio

Welkom op mijn website! Mijn naam is Fatima Akchar, en ik werk als holistische NLP coach.
Over mij

De kracht achter mijn missie: wie ik ben en wat ik doe

Als holistische NLP coach begeleid ik jou op een reis van transformatie naar balans en welzijn. Mijn aanpak richt zich op lichaam, ziel en geest, omdat ik geloof in de kracht van holistisch welzijn. Door mijn eigen ervaring met zelfheling, kennis over spiritualiteit en mijn NLP achtergrond kan ik een diepgaand begrip bieden en je ondersteunen op verschillende niveaus. Van huis uit ben ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlener 

Of je nu zoekt naar het overwinnen van angsten, kennis over jouw fysieke en energetisch lichaam of het verkrijgen van inzicht in hoe jouw eigen brein werkt, mijn holistische benadering integreert Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken. 

Naast mijn expertise als holistische NLP coach ben ik ook opgeleid holistisch masseuse, gedreven door mijn diepgaande interesse in hoe ons menselijk lichaam functioneert en hoe het ons kan blijven verwonderen. Ik geloof sterk dat ons lichaam een bewustzijn heeft en ons veel kan vertellen. Door dit bewustzijn te begrijpen, kun je alles uit je lichaam halen en het zelfhelend vermogen activeren.
Fatima Akchar
Visie en missie

Passie voor beweging, groei en bloei

Mijn holistische benadering omvat niet alleen de werking van onze brein en geest, maar ook het lichaam. Als holistisch NLP coach en masseuse integreer ik mijn kennis van NLP, meridianen, acupressuurpunten en het fysieke en energetische lichaam om totale groei en ontwikkeling te bevorderen. Bovendien koester ik een passie voor de ziel en spiritualiteit, met specifieke interesse in de islamitische spiritualiteit, de leer van de Tao en Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze holisitische visie zet je aan tot beweging, groei en bloei van je volledige potentieel.

Bewegen is een levensstijl en -missie voor mij en nodig geweest voor mijn eigen zelfhelingsproces. Ik ben dan ook vaak te vinden in de sportschool waar ik zowel kracht en conditietrainingen doe als zumba en yogalessen volg. Daarbij beoefen ik zelf thaichiquen en chi qong.

Deze diverse perspectieven voegen diepte toe aan mijn coachingstrajecten, lezingen en massages, waardoor we samen kunnen ontdekken, groeien en jouw welzijn naar nieuwe hoogten brengen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een intakegesprek aan. (€45,-/ 45 minuten)
Alles over coaching

Ontdek mijn coaching trajecten

Transformeer je leven met de op maat gemaakte coaching trajecten. Bereik jouw doelen en ontdek jouw innerlijke kracht.

Klaar om te beginnen?

© 2024 fatimaakchar. All rights reserved.

Foto's gemaakt  door Cameriska | Website gemaakt door Bridge Solutions

Offerte aanvragen

Voor organisaties

Offerte aanvragen voor Public speaking

Voor organisaties