• Jouw transformatie naar groei en bloei.
Home » Public speaking

Alles over
public speaking

Als spreker ben ik toegewijd aan het delen van verhalen die niet alleen raken, maar ook de kern raken van wat het betekent om gemotiveerd, geïnspireerd en empowered te zijn op het pad van zelfontwikkeling en zelfheling. Inspiratie en motivatie voor nog meer groei en bloei.
Inspireren

Wat inspireert mij

Welkom bij Transformatio, waar mijn reis door public speaking een krachtige bron van inspiratie, motivatie en ervaringsdeskundigheid op zelfontwikkeling en zelfheling wordt.

Ik geloof dat inspiratie begint met het delen van authentieke verhalen en diepgaande inzichten. Mijn speeches zijn doordrenkt met oprechtheid, waardoor een connectie ontstaat tussen jou en mij. Of het nu gaat om het delen van mijn persoonlijke ervaringen met zelfontwikkeling, zelfheling of het overbrengen van mijn kennis, inzichten of universele waarheden, elke presentatie is ontworpen om de vlam van inspiratie in je hart aan te wakkeren.
Fatima Akchar
Mijn motivatie

Wat motiveert mij

Motivatie is de drijvende kracht achter positieve verandering. Mijn spreekervaringen zijn zorgvuldig samengesteld om niet alleen te inspireren, maar ook om jou te motiveren over te gaan tot actie. Of het nu gaat om professionele ontwikkeling, persoonlijke groei of het overwinnen van obstakels, mijn woorden zijn een krachtige aansporing om in beweging te komen en je doelen te bereiken. Als ik het kan, kan jij het ook!

Specialisatie Ervaringsdeskundigheid op Zelfheling:
Mentaal, emotioneel en fysiek herstellen na een burn-out mede veroorzaakt door de 10 jaar aanhoudende spanning van de toeslagenschandaal was een ontdekkingsreis naar binnen. Opnieuw kennismaken met mijn eigen lichaam, met mijn eigen energie en weer opladen tijdens deze reis, was een van de moeilijkste en mooiste ervaringen wat mij ooit is overkomen. Als coach en healer heeft mij dit enorm veel waardevolle nieuwe en verdiepende inzichten gegeven. 

Ik kan met trots zeggen dat het gelukt is. Ik ben er bovenop gekomen, ik ben herladen, voel me weer energiek en vrouwelijk!

Met mijn diepgaande ervaringsdeskundigheid op o.a. het gebied van zelfontwikkeling en zelfheling bied ik dus meer dan alleen woorden. Ik deel praktische inzichten, strategieën en mijn persoonlijke reisverhalen die jou kunnen inspireren om je eigen pad te bewandelen. Als holisitische NLP coach, expert en ervaringsdeskundige ben ik gepassioneerd om jou te begeleiden op jouw reis naar welzijn, fysieke en innerlijke genezing. Ik deel met liefde mijn persoonlijke ervaring en inzichten zodat ook jij jouw winst er uit kunt halen.

Neem contact op en ontdek hoe ik met passie en overtuiging een impact kan maken op jouw evenement of bijeenkomst. Samen creëren we momenten die een blijvend indruk achterlaten op jouw publiek en harten in beweging zetten.

© 2024 fatimaakchar. All rights reserved.

Foto's gemaakt  door Cameriska | Website gemaakt door Bridge Solutions

Offerte aanvragen

Voor organisaties

Offerte aanvragen voor Public speaking

Voor organisaties